by

Cum Sa Devii Puternic si in Forma Rapid cu Gantere

În cazul în care obiectivul dvs. este de a obține mai puternic, mai musculos și de a schimba forma corpului tau, antrenament de rezistenta cu gantere este ceea ce vrei. Și de a experimenta cele mai mari câștiguri în cel mai rapid timp, este important de formare puterea ta includ greutăți libere. Spre deosebire de orice mașină tradițional exercitarea, greutăți libere oferi cel mai bun stimulent pentru sistemul muscular al unei persoane. Folosind greutăți libere, organismul este obligat să se angajeze în mod constant mușchii de susținere pentru a consolida și de a sincroniza efortul de ridicare. Această coordonare a mușchilor vă oferă mai multe progrese rapide în putere decât ar putea fi realizate cu orice altă metodă.

Spre deosebire de mașinile centru de fitness, unde muschii specifice sunt angajate, cu gantere partea slabă a corpului este forțată să efectueze o cantitate egală de muncă în calitate de partea ta dominant, forțându-atât pentru a dezvolta în același ritm. Dumbbell exercitarea ajută la dezvoltarea putere, puterea absoluta, si rezistenta. De formare în concordanță cu gantere mareste rata metabolismului unei persoane, ceea ce va accelera în cele din urmă, permițându-vă pentru a controla greutatea dvs. mai ușor. Nu numai ca rezultat formarea de rezistenta intr-un corp în formă de bine, de asemenea, vă oferă un sistemele interne sănătoase și active și a crescut stamina. Cele mai simple și mai eficiente mijloace de antrenament de rezistenta este de lucru cu gantere.

Gantere sunt perfecte atat pentru stivuitoare cu experiență în căutarea de a spori masa musculara, si pentru incepatori inclusiv cele axate pe tonifiere și de întărire muschii lui sau a ei și vărsare grăsimi suplimentare. Asistă instruire Dumbbell nu numai în tonifiere musculara, dar, de asemenea, la stabilizarea articulatiilor. Gantere pentru a permite o gamă mai mare de mișcare în raport cu haltere sau aparate de gimnastică și, în plus, permite o mișcare naturală de coatele, tonifiere încheieturile și mâinile. Cu câștiguri în tonusului muscular și de fitness, nu va îmbunătăți doar look-ul general, dar, de asemenea, se simt mult mai relaxat și încrezător în tine.

Atât haltere si gantere pot fi utilizate în greutate de formare gratuite, dar pentru că gantere sunt controlate independent, acestea oferă stimulentul maxim muscular. Partea slabă este obligat să realizeze lucrările și nu poate fi asistată de partea dominantă – nu mai inselat. Exercitii gantera angaja mușchii complici, în scopul de a consolida și de a preveni tesuturile musculare de la curs de dezvoltare în mod independent unul de altul. Gantere necesită cel mai înalt nivel de coordonare și echilibru să se ocupe în mod constant greutatea. Echipamente de centru de fitness și club de sănătate mașini chiar de top sunt mult inferioare halteră de formare pentru dezvoltarea de putere pura, precum și un fizic bine rotunjite.

Pentru a profita de multe beneficii de gantere, ai nevoie doar pentru a avea acces la niște gantere și un banc de antrenament. Folosind doar aceste două elemente, veți avea posibilitatea de a efectua sute de exerciții, concentrându-se pe fiecare grupa de muschi majore. Dacă te antrenezi în casa ta, veți avea nevoie de un banc de plat, de preferat unul care este reglabil pentru pante de până la 90 de grade. De asemenea, este posibil să doriți un covoraș din cauciuc pentru a prelua impactul ar trebui să ponderile lovit podeaua.

Pentru a scala înapoi riscul asociat cu un prejudiciu, mai ales atunci când începe un nou regim de exercitii gantera, este foarte important să observați postura bun în timp ce efectuarea exercițiilor fizice. În curl biceps, de exemplu, ține partea superioară a corpului destul de încă, pentru a preveni inselat – Nu balansa partea superioara a corpului înainte și se întorc pentru a facilita mișcarea. Din moment ce exercitii gantera nu izola tesuturi musculare, “înșelăciune” (folosind miscari de sistem pe care le asista în efectuarea exercițiilor mai ușor), ar putea fi tentant. Deși exercițiu va fi mai ușor pentru a efectua de acest lucru, deoarece, în cele din urmă veți fi inselat doar te din câștigurile din musculatură țintă.

Întotdeauna utilizați prudență extremă atunci când încorporează exerciții de gantera in planul tau de exercitii, ca pericolul de accidentare este mult mai mult decât își exercită cu mașinile obișnuite sală de gimnastică. Deoarece corpul nu este într-o poziție fixă, este important să fie conștient de a menține o poziție corectă de-a lungul fiecare antrenament.

Gantere sunt disponibile în mai multe forme, marimi si stiluri diferite. În primul rând, să decidă dacă ar prefera un set de gantere fixe sau un set reglabil, în cazul în care veți avea posibilitatea de a adăuga diferite configurații de greutate pentru o singură pereche de gantere. Fiecare oferă avantajele sale. Cu un set fix, nu veți pierde timp schimbarea greutățile. Pe de altă parte, seturi de gantere fixe va necesita cameră considerabil și au tendința de a dezordine spațiul de exercitare. În funcție de cât de multe gantere fixe de a vă decide, va trebui pentru a optimiza antrenament, cumpărare numeroase greutăți fixe pot adăuga într-adevăr în sus. Avand un sistem reglabil gantera, veți obține destul de câteva combinații de greutăți într-o singură bucată de aparat.

Puterea de formare cu gantere determină câștiguri mai rapide pentru un corp musculos și puterea absolută – putere din lumea reală – decât ar putea fi realizat orice alt mod. Și veți avea posibilitatea de a efectua un antrenament întreg corp cu gantere numai. În comparație cu mare preț aparate de gimnastică și club de sănătate, o pereche de gantere de calitate este într-adevăr un mod relativ ieftin de a construi o sală de gimnastică acasă funcțional. Nu numai ca va lucra cu gantere asigura definiție pentru corpul tau, dar în căutarea și senzație de mare adaugă un impuls real pentru stima de sine a unei persoane.

Fără scuze, ridica un set de gantere și mergem mai departe cu atingerea obiectivelor de putere personală și sănătate astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *